Originálne ručné výrobky a kurzy + maľovanie na tvár

Individuálny kurz šitia - intenzívny ľubovolný počet hodín

29.03.2023 09:47

Individuálny intenzívny kurz, kde sa môžete naučiť ako na to, tipy, triky, dobré rady. Ak potrebujete poradiť, ako si upraviť, obšiť, skrátiť vaše veci, alebo sa chcete naučiť ušiť niečo vlastné, doneste :-)

Cena za jednu hodinu je 15€

Je možné si doniesť vlastný stroj, nastavím, poradím, spojazdním a pomôžem, vysvetlím ako s ním pracovať.  Ak máte zakúpený nový šijací stroj a nedarí sa Vám ho nastaviť, či už je to klasický stroj, alebo overlock, doneste :-)

(Nastavovanie nových šijacích strojov, nastavovanie napätia nití na šijacich strojoch a overlockoch, spojazdnenie šijacích strojov)

Náročnosť kurzu nastavím e Vašim schopnostiam či už ste úplný začiatočník, alebo ste už šili :-)

Kurz je pre jednu osobu, termín dohodou, prispôsobím sa.

Ukážeme si všetko čo treba vedieť, aby ste si zvládli vyrobiť práve to, čo Vás zaujíma, či už to bude hračka, taška, jednoduché oblečenie, taštička, rôzne dekorácie.

Ukážeme si ako jednoducho vytvoriť strih, ukážeme si postupy ako ušiť.

Ušiť sa dá takmer všetko, šitie má totiž nekonečne veľa možností.

Fotky na koláži sú všetko moja tvorba vlastné nápady, rada Vám pomôžem zrealizovať Váš nápad, poradím, usmerním a vysvetlím všetko čo treba.

Podelím sa s Vami o dlhoročné skúsenosti, ukážem zlepšováky.

Príjemné posedenie v mojej domácej dielničke pri dobrej káve.

V cene je veľký výber látok rôznych farieb a hrúbok, k tomu potrebné stroj a overlock, netreba si nosiť vôbec nič. Jedine sa dopraviť do Martina, miestna časť Tomčany, kde mám svoju dielničku.

 

V prípade záujmu o skupinový kurz píšte, dohodneme sa ;-)

Cena kurzu pre jednu osobu za jednu hodinu je 15 Eur, poprípde si kurz predĺžime, každá ďalšia hodina je spoplatnená 15€.

Kontakt: 0908/144 402

E-mail: katka0210@gmail.com

Katarína Javornícka